Mini website

Wat is een mini website?

Een mini website is een kleine website van maximaal 3 pagina`s. Een mini website kan op verschillende manieren zeer effectief ingezet worden. Zowel door starters als reeds bestaande bedrijven.

1. Een mini-website inzetten als (tijdelijke) website
U heeft geen (bedrijfs) website maar wilt deze op een later tijdstip laten bouwen. Voor nu heeft u voorlopig voldoende aan 1 of 2 pagina’s met daarop uw bedrijfsinformatie en een contactmogelijkheid voor bezoekers van uw site. Dan is een mini site een prima tussenoplossing!

2. Een mini-website inzetten als marketingmiddel
U heeft een bepaald product en/of dienst waar u reclame voor wilt maken? Met een mini site staat alle relevante informatie overzichtelijk op 1 pagina, waardoor uw bezoekers cq potentiƫle klanten direct de voor hen interessante info lezen. De omzet ligt vele malen hoger dan wanneer de bezoekers naar de homepage (startpagina) van de website worden geleid en daarna moeten zoeken naar het specifieke product en/of dienst.

3. Een minisite inzetten voor uw waardevolle domeinnaam
Veel bedrijven en ook particulieren hebben tegenwoordig meerdere domeinnamen geregistreerd. Heeft u een waardevolle domeinnaam in uw bezit? Maar (nog) geen tijd om hier een uitgebreide site voor te bouwen? Dan kunt u deze eenvoudig inzetten om (extra) geld te verdienen. Denk hierbij aan het promoten van een tijdelijke (kortingsactie)actie, een evenement of bijvoorbeeld om inschrijvingen voor je nieuwsbrief te genereren.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.